Sign In | Join Free | My himfr.com
Home > 1D Barcode Scanner Module >

2500Dpi LV1400 1D Barcode Scanner USB interface ARM32 - Bit Processor

    Buy cheap 2500Dpi LV1400 1D Barcode Scanner USB interface ARM32 - Bit Processor from wholesalers
     
    Buy cheap 2500Dpi LV1400 1D Barcode Scanner USB interface ARM32 - Bit Processor from wholesalers
    • Buy cheap 2500Dpi LV1400 1D Barcode Scanner USB interface ARM32 - Bit Processor from wholesalers

    2500Dpi LV1400 1D Barcode Scanner USB interface ARM32 - Bit Processor

    Ask Lasest Price
    Brand Name : Rakinda
    Model Number : LV1400
    Certification : CE FCC ROHS
    Price : Negotiation
    Payment Terms : Western Union, T/T, paypal
    Supply Ability : 1000 piece for a week
    Delivery Time : 3-10 working days
    • Product Details
    • Company Profile

    2500Dpi LV1400 1D Barcode Scanner USB interface ARM32 - Bit Processor

    2500Dpi LV1400 1D Barcode Scanner USB interface ARM32 - Bit Processor


    LV1400 General Requirements

    ESD Protection: ESD protection has been taken into account when designing the LV1400 and the engine is shipped in ESD safe packaging. Always care when handing the engine out side its packaging. Be sure grounding wrist straps and properly grounded work areas are used.

    Dust and Dirt: The LV1400 must be sufficiently enclosed to prevent dust particles from gathering on the imager and lens. Dust and other external containers will eventually degrade the engines’ performance.


    Device Weight<6g
    Device Dimension26.5mm L* 20mm W * 11.5mm H
    Cable Length1500mm(optional)
    InterfaceUSB
    ConnectorFFC 12pin pitch 0.5
    Performance parameters
    Light sourcevisible 632nm red light
    Image SensorLinear CCD Sensor
    ProcessorARM32-bit
    Depth of field3-50CM
    Resolution≥3mil/0.1mm@PCS90%
    Print Contrast25%PCS
    Work VoltageDC 3.3-5V
    Electriccurrent110mA(work);30mA(stand by)
    Image Resolution2500dpi
    Ambient illumination100,000Lux Max
    EAN-8, EAN-13, Codabar, CODE 11, CODE 39, CODE 93, CODE128,China
    Post, GS1-128, GS1 Limited, GS1 Omnidirectional, UPC-A, UPC-E,
    Decode CapabilityISBN/ISSN, ISBT , Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, Industrial 2 of 5, MSI,
    Plessey, ITF14.
    Environmental parameters
    Operating Temperature-20℃ to 50℃
    Storage Temperature-40℃ to 70℃
    Relative humidity5% to 95%(Non-condensing)
    Drop test1.2meter,100times
    Shock resistance10H@125RPM


    Question 1: Can I get some samples? are they free?
    Answer 1: Of course, but samples are not free.

    Question 2: What's the delivery time?
    Answer 2: Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
    Question 3: What about payment?
    Answer 3: Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
    Question 4: Can you list the product of your company?
    Answer 4: Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
    Question 5: Warranty time?
    Answer 5: 1 year
    Question 6: Do you provide EVK for barcode scanner module?
    Answer 6: Yes,but not free.
    Question 7: Product OEM?
    Answer 7: Yes, the cost need to be added separately.
    Question 8: Customer service?
    Answer 8: Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.

    Action Now!!!

    Wood Zhang
    Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
    Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
    SKYPE: Wood Rakinda

    Quality 2500Dpi LV1400 1D Barcode Scanner USB interface ARM32 - Bit Processor for sale
    Inquiry Cart 0
    Send your message to this supplier
     
    *From:
    *To: Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
    *Subject:
    *Message:
    Characters Remaining: (0/3000)