Sign In | Join Free | My himfr.com
Home > 1D Barcode Scanner Module >

LV1000 Automatical Wireless Handheld Barcode Scanner 5Mil Resolution

    Buy cheap LV1000 Automatical Wireless Handheld Barcode Scanner 5Mil Resolution from wholesalers
     
    Buy cheap LV1000 Automatical Wireless Handheld Barcode Scanner 5Mil Resolution from wholesalers
    • Buy cheap LV1000 Automatical Wireless Handheld Barcode Scanner 5Mil Resolution from wholesalers

    LV1000 Automatical Wireless Handheld Barcode Scanner 5Mil Resolution

    Ask Lasest Price
    Brand Name : Rakinda
    Model Number : 1D Barcode Scanner
    Certification : CE FCC ROHS
    Price : Negotiation
    Payment Terms : Western Union, T/T, paypal
    Supply Ability : 1000 piece for a week
    Delivery Time : 3-10 working days
    MOQ : 1 piece
    • Product Details
    • Company Profile

    LV1000 Automatical Wireless Handheld Barcode Scanner 5Mil Resolution

    LV1000 Automatical Wireless Handheld Barcode Scanner 5Mil Resolution


    1. DECODE ZONE

    The View angle of the camera is 36' ,it shows the fields of the view at different distances.

    2. MALL DESIGN

    Small Design allowing easy integration into OEM equipments and sytems

    3. FAST SCANNING

    High performace cpu ensuring fast and accurate scans. fast scanning and decoding accuracy,Barcodes rotated at any angle can still be read with easy.ECODE ZONE

    the View angle of the camera is 36',it shows the fields of the view at different distances.


    ModelLV1000
    InterfaceTTL232
    Scan RateUp to 300 scans/sec
    Image SensorCCD
    Decode Rate200 scans/sec
    Resolution5mil
    Light SourceLED(622nm-628nm)
    Ambient Light0 ~ 100,000 LUX
    Depth of scan field40mm-430mm
    Print Contrast Signal≥30%
    Power Consumption0.33W(max)
    NotificationBeep
    Dimensions28.2L×23.4W×11.2Hmm
    Weight6g
    Operating Temperature-20°C - +60°C
    Humidity5% - 95% (non-condensing)
    CertificatesFCC Part15 Class B, CE EMC Class B


    Interface Socket

    LV1000 uses a 12-pins flex cable socket to interface with external device (Host), such as EVK 3000 V2, the LV1000 Evaluation Kit. The flowing picture shows the sockeet. For reference purpose, the LV 1000 Evaluation Kit uses a connector to connect the flex cable.




    Rakinda, taking “Your satisfaction, Our pursuit” as our principal and core value, always honors the spirit of pursuing perfection. Oriented by market demand, Rakinda will continue to put great effort on R&D of new products and technology and introducing new machine to raise market share. At the same time, we will open new branch offices to win customers and realize healthy development. “Customer first, Pursuing Perfection”, Rakinda will never stop.



    Question 1: Can I get some samples? are they free?
    Answer 1: Of course, but samples are not free.

    Question 2: What's the delivery time?
    Answer 2: Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
    Question 3: What about payment?
    Answer 3: Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
    Question 4: Can you list the product of your company?
    Answer 4: Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
    Question 5: Warranty time?
    Answer 5: 1 year
    Question 6: Do you provide EVK for barcode scanner module?
    Answer 6: Yes,but not free.
    Question 7: Product OEM?
    Answer 7: Yes, the cost need to be added separately.
    Question 8: Customer service?
    Answer 8: Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.

    Action Now!!!

    Wood Zhang
    Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
    Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
    SKYPE: Wood Rakinda

    Quality LV1000 Automatical Wireless Handheld Barcode Scanner 5Mil Resolution for sale
    Inquiry Cart 0
    Send your message to this supplier
     
    *From:
    *To: Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
    *Subject:
    *Message:
    Characters Remaining: (0/3000)