Sign In | Join Free | My himfr.com
Home > 1D Barcode Scanner Module >

Mini Automatic Scanning1D Barcode Scanner 0.33W Miniature Image Scanner Engine

    Buy cheap Mini Automatic Scanning1D Barcode Scanner 0.33W Miniature Image Scanner Engine from wholesalers
     
    Buy cheap Mini Automatic Scanning1D Barcode Scanner 0.33W Miniature Image Scanner Engine from wholesalers
    • Buy cheap Mini Automatic Scanning1D Barcode Scanner 0.33W Miniature Image Scanner Engine from wholesalers

    Mini Automatic Scanning1D Barcode Scanner 0.33W Miniature Image Scanner Engine

    Ask Lasest Price
    Brand Name : Rakinda
    Model Number : 1D Barcode Scanner
    Certification : CE FCC ROHS
    Price : Negotiation
    Payment Terms : Western Union, T/T, paypal
    Supply Ability : 1000 piece for a week
    Delivery Time : 3-10 working days
    • Product Details
    • Company Profile

    Mini Automatic Scanning1D Barcode Scanner 0.33W Miniature Image Scanner Engine

    Mini Automatic Scanning1D Barcode Scanner 0.33W Miniature Image Scanner Engine


    1. INTEGRTATED DESIGN

    integrated design of IMAQ and decoder,compact design and light weight contribute to easy integration into various applications.

    2. INTERFACE SOCKET

    this EVK includes beeper and beeper's driver circuit,LED and LED's driver circuit,trigger,reset key, RS232 interface,USB interface and so forth.


    ModelLV1000
    InterfaceTTL232
    Scan RateUp to 300 scans/sec
    Image SensorCCD
    Decode Rate200 scans/sec
    Resolution5mil
    Light SourceLED(622nm-628nm)
    Ambient Light0 ~ 100,000 LUX
    Depth of scan field40mm-430mm
    Print Contrast Signal≥30%
    Power Consumption0.33W(max)
    NotificationBeep
    Dimensions28.2L×23.4W×11.2Hmm
    Weight6g
    Operating Temperature-20°C - +60°C
    Humidity5% - 95% (non-condensing)
    CertificatesFCC Part15 Class B, CE EMC Class B


    Mini Automatic Scanning1D Barcode Scanner 0.33W Miniature Image Scanner Engine

    OUR SERVICE(TEAM)

    keep it simple and profound promise, that is :your satisfaction is our pursuit.As for any product sold by our company,we can promise the quantity,We always provide most suitable customized products and services according to the actual needs of customers,and always be a customers' trustworthy company.


    EXHIBITION AND APPLICATION CASE

    Cash register ,wall-mounted AD player,self-service ordering machine and information kiosk, inquiry machine,queuing machine,etc.


    Payment

    1.We can accept T/T and Western Union ,the best way is direct online payment,you can choose yourself.If you want other payment terms please let us know before you order.
    2.Full payment must be made within 7 days after placing your oder,or the order will be invalid or cancelled by the system.
    3.Make sure that you have completed all the detailed information like cantact person,address,post code and telephone number when filling in buyer's information.


    Question 1: Can I get some samples? are they free?
    Answer 1: Of course, but samples are not free.

    Question 2: What's the delivery time?
    Answer 2: Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
    Question 3: What about payment?
    Answer 3: Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
    Question 4: Can you list the product of your company?
    Answer 4: Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
    Question 5: Warranty time?
    Answer 5: 1 year
    Question 6: Do you provide EVK for barcode scanner module?
    Answer 6: Yes,but not free.
    Question 7: Product OEM?
    Answer 7: Yes, the cost need to be added separately.
    Question 8: Customer service?
    Answer 8: Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.

    Action Now!!!

    Wood Zhang
    Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
    Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
    SKYPE: Wood Rakinda

    Quality Mini Automatic Scanning1D Barcode Scanner 0.33W Miniature Image Scanner Engine for sale
    Inquiry Cart 0
    Send your message to this supplier
     
    *From:
    *To: Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
    *Subject:
    *Message:
    Characters Remaining: (0/3000)